Word echt zichtbaar met video

en laat je merk tot leven komen

Met video leren mensen jou en je product of dienst direct kennen, en win je veel sneller vertrouwen. De cijfers liegen er niet om: video verkoopt.

Word echt zichtbaar met video

en laat je merk tot leven komen

Met video leren mensen jou en je product of dienst direct kennen, en win je veel sneller vertrouwen. De cijfers liegen er niet om: video verkoopt.

Video: Laat jezelf zien en win vertrouwen

JE SITUATIE

Je wilt echt zichtbaar worden met video, maar het hoe & wat vind je wat lastig.

Je vindt het misschien doodeng, voor de camera, of je twijfelt wat je precies moet zeggen en doen. En je hebt geen zin in gedoe met techniek.

WAT JE GRAAG WILT

Professionele video’s waardoor iedereen precies weet waarom ze bij jou moeten zijn.

Je wilt professionele video’s, maar zonder dure camera crews. De beste versie van jezelf en je bedrijf laten zien, maar wel op een authentieke manier die vertrouwen wekt.

DE OPLOSSING

Ik laat jou en je product of dienst echt tot leven komen in een mooie, handige video.

We graven jouw “goud” op: Wat is er nu zo goed aan jouw product of dienst? Of, waarom zou iemand bij je willen werken? We helpen je met alle voorbereiding zodat je nergens omkijken naar hebt.

Video in alle soorten en maten

Ik kan je helpen met o.a. bedrijfsvideo, video testimonials, product video, homepage intro, over-mij video, vacature video, event video, en meer.

Alleen montage nodig?

Maak je zelf al video, maar geef je de montage liever uit handen? Dat kan ook. Ik zet dan alles in elkaar, én geef je strategische en praktische feedback.

Goede video krijg je alleen met een goede strategie

Heb je moeite om je verhaal helder te krijgen? Dan kan ik je helpen met een solide marketing strategie – en je zult merken hoeveel makkelijker het filmt.
Meer over marketing strategie >

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek

Als je graag aan de slag wilt om echt zichtbaar te worden, zodat je marketing effectiever wordt, meld je dan nu aan voor een gratis adviesgesprek.

In 30 minuten heb je direct duidelijkheid over hoe video marketing jou vooruit kan helpen.

Voorbeelden van video

Hieronder kun je verschillende soorten video’s zien die ik gemaakt heb. 

Vacature video voor monteur functie

Hoe trek je een monteur brandmeldinstallaties aan in een oververhitte markt? Door te laten zien waarom het zo aardig werk is natuurlijk. BJH heeft dankzij de video weer een monteur erbij.

Promotie dames kickbox school

La Taurina creëert sterke meiden en vrouwen met kickboxen. Dat moet je zien natuurlijk om er een gevoel bij te krijgen. Met deze video weet je direct wat je kunt verwachten.

Impressie van conferentie met interviews

Op de conferentie waren veel sprekers, en de uitdaging was om hen toch nog even kort aan het woord te laten. De video laat de leuke sfeer op de conferentie goed zien, vonden de organisators.

Promotie van yoga studio

Yoga is niet zweverig en alleen voor jonge mensen bij de Aandachtsmederij. Dat kan Jet nu goed uitleggen en gelijk haar prachtige ruimte laten zien.

Promotie van SEO workshop

Met mijn hulp kon Ben precies uitleggen waarom zijn SEO workshop zo handig is. De video zorgde voor extra zichtbaarheid en leverde Ben goede resultaten op.

Impressie van charity event

Deze korte maar krachtige video geeft een goede indruk van het spetterende Africa4u event, met een fashion show, markt, dans en nog meer – in maar 1 minuut.

Promotie NetworKing Academy

Met netwerken kun je veel bereiken, en dat kun je nu ook online leren. In deze video maken kijkers op een speelse manier kennis met de vele voordelen.

Promotie bij opening winkel

Met het Glasvezelpunt in Oss hopen providers meer geïnteresserden te vinden. Deze video van de feestelijke opening zorgde direct voor zichtbaarheid.

Video testimonial van klant

“Wij van WC-eend….” – precies, dat werkt niet. Niets beters dan een tevreden klant die precies kan vertellen waarom het zo fijn is al tijden klant te zijn bij jou.

Video teasers voor TRANS magazine

Ik maakte maar liefst 15 teasers om de nieuwe editie te promoten. Hierbij verzorgde ik scripting, opname en editing. De redactie was er superblij mee. 

En… ben jij al optimaal zichtbaar?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis adviesgesprek,
dan weet je in 30 minuten direct hoe jij vooruit kunt komen.