Blijf je resultaten verbeteren

met doelgerichte marketing coaching

De beste resultaten haal je door bezig te blijven. Dat wordt een stuk makkelijker met strategische en praktische ondersteuning. Wil jij meters maken met je marketing?

Blijf je resultaten verbeteren

met doelgerichte marketing coaching

De beste resultaten haal je door bezig te blijven. Dat wordt een stuk makkelijker met strategische en praktische ondersteuning. Wil jij meters maken met je marketing?

Marketing coaching: Blijf bouwen aan je succes

JE SITUATIE

Je wilt eindelijk eens echt doorpakken met je marketing maar alleen lukt het niet helemaal.

Je bent ambitieus, maar je marketing blijft een beetje hangen, al weet je best wat je moet gaan doen. Je twijfelt wat je het best kunt aanpakken en hoe.

WAT JE GRAAG WILT

Een strategische en praktische marketing partner die zorgt dat je meer resultaat behaalt.

Je wilt doelgericht werken aan je marketing, zodat je betere resultaten gaat halen. Je wilt iemand die je op de rails van je strategie houdt, en meedenkt over alle details, en bij kan springen als het nodig is.

DE OPLOSSING

Ik help je met periodieke calls, tracking van je doelen en resultaten, en creatieve input.

Ik zorg dat je het complete overzicht houdt: Waar je heen wilt, waar je nu bent, wat de volgende stappen zijn, en wat je nodig hebt. Ik neem je de analyse van statistieken uit handen, zodat jouw focus blijft op het echte werk.

Hulp nodig met de uitvoering?

Toch wat hulp nodig met je site, zoals met layout / teksten, of wil je met video aan de slag? Daar kan ik je ook direct mee helpen.

Je maakt meer meters met een goede strategie 

Heb je het gevoel dat je marketing nogal ad-hoc is en zijn de resultaten erg wisselend? Dan helpt een solide marketing strategie jou om weer vooruit te komen.

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek

Als je graag aan de slag wilt om doelgericht meer te bereiken, zodat je marketing meer oplevert, meld je dan nu aan voor een gratis adviesgesprek.

In 30 minuten heb je direct duidelijkheid over hoe marketing coaching jou vooruit kan helpen.

Is marketing coaching iets voor jou?

Hieronder lees je hoe het jou kan helpen.

Stok achter de deur

Vind je marketing niet het leukst? Alleen laat je het waarschijnlijk een beetje liggen dan. Met periodieke status checks blijf je wèl bezig, en heb je niet het gevoel dat je er alleen voor staat.

Bereik de grote doelen in kleine stappen

We zorgen dat jouw strategie en lange-termijn doelen helder zijn, met kleine, haalbare stappen daar naar toe. Zo kom je ook echt waar je heen wilt.

Volop creatieve inspiratie

Voor je marketing heb je allerlei ideeën nodig, en daar help ik je graag mee. Van teksten tot complete campagnes, of offline marketing, ik brainstorm met je mee.

Hulp bij analyse van resultaten

Om resultaten te beoordelen moet er toch wel eens gekeken worden naar statistieken (bijvoorbeeld Google Analytics) of andere data. Daar help ik je ook bij, zodat jij je kunt richten op belangrijkere dingen.

En… ben jij al tevreden
met de resultaten van je marketing?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis adviesgesprek,
dan weet je in 30 minuten direct hoe jij vooruit kunt komen.